Annonce

Sports Illustrated bruger plus size-model i deres badetøjsudgave for andet år i træk

Ashley Graham er en af årets 'rookies'.

Ashley Graham er en af årets 'rookies'. Foto: Instagram/@theashleygraham

Af: Tilde Mariann Broge-Starck, 12. februar 2016

Se videoen fra hendes casting her.


Selv skriver hun på sin Instagram-profil:


- Det er officielt – jeg er en @si_swimsuit model!! Det her en drøm, der er gået i opfyldelse. Tak til alle, der har forsvaret kurver – vores stemmer er blevet hørt.Graham har tidligere udtalt sig om at have kurver. Bl.a. til Net-a-porter's webmagasin The Edit i December 2014: 


- Vi har brug for rollemodeller for unge piger, der siger: "Omfavn dine kurver. Hvem bryder sig om at din krop ikke er perfekt?".

Selv fik hun som helt ung at vide, at hun skulle se op til Marilyn Monroe og Jennifer Lopez, for det var de eneste kurvede kvinder, der blev betragtet som smukke.


- Unge piger har ikke meget at se op til, kurvede kvinder optræder ikke på magasinforsider, de bliver ikke snakket lige så meget om på sociale medier som andre berømtheder, sagde Graham den gang.


De seneste år har vi dog set kurvede kvinder finde plads på forsiderne. Tænk bare på Kim Kardashian og Mad Men's Christina Hendricks. Nu ser det ud til, at kurvede kroppe også for alvor har gjort deres indtog i Sports Illustrated. Om Ashley Graham oveni købet får lov til at kalde sig 'rookie of the year' vil resultatet af en læserafstemning vise senere på året.


LÆS OGSÅ: 19-årig model fik nok: Branchen skal ikke kalde mig for tyk


LÆS OGSÅ: Utroligt: Nye billeder af Kate Moss er ikke photoshoppet


LÆS OGSÅ: Kropsidealer: Den nye modeltype er "inbetweenie"

 
Relaterede indhold
Skriv en kommentar

Slå op
Annonce
Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Eurowomans e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Eurowoman og Eurowomans partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Sidste nyt

Annonce

Følg hverdagen på @Eurowomandk
Annonce