Annonce

Test af mineralfoundations

Test af mineralfoundations
Af: Sofie Jørgensen, 01. august 2008
 
Relaterede indhold
Skriv en kommentar

Slå op
 • Carina
  Carina
  Der er solbeskyttelse i det meste mineral make-up, da det indeh*lder det helt uskadelige mineral Titanium Dioxide. Det giver en høj og naturlig beskyttelse mod både UVA og UVB stråler.
  Besked - 29. aug - 2008
 • anna
  anna
  Altså, jeg blev anbefalet Id bare minerals og gik og köbte den. BIG MISTAKE. efter 6 timer krackelerer den og man ligner en på 80 år. så jeg gik tilbage og fik at vide at jeg tog for meget på, havde for lidt fugtighetskrem på undertil osv osv. så jeg lod damen applicere på mig, og voila, efter bare 4 timer så jeg ud som et udtörret russin i ansigtet. så pröv jer frem tils i finder en mineral-foundation der passer!!!!!
  Besked - 29. aug - 2008
 • Jannie
  Jannie
  Det rigtigt link http://www.eurowoman.dk/sh*pping/sh*p-pa-eurowomandk/mineral-make-up/
  Besked - 26. aug - 2008
 • Jannie
  Jannie
  Man kan købe mineralfoundation lige her på eurowoman.dk: http://www.eurowoman.dk/sh*pping/sh*p-pa-eurowomandk/mineral-make-up/ Man kan også købe Bloom på wwwl.simplyvain.dk KH Webredaktionen
  Besked - 26. aug - 2008
 • Carina
  Carina
  Du kan få gratis prøver på I.D. minerals, Everyday minerals m.fl., så du kan bedømme farvene først. Bare skriv firmanavnet og "free sampels" i Google. Du får 5 forskellige slags, og du skal kun betale et par dollar i porto, så du skal ikke frygte told, moms el.lign., da det beregnes af købsprisen, selvom det er udenfor E.U. God jagt ;o)
  Besked - 17. aug - 2008
 • Claudia
  Claudia
  Ja jeg har også gennemsøgt både Illum Og Magasin, uden held. Ingen af dem har "bloom" siger de? og ja det er jo ret kedeligt at bestille det over nettet, pga. farven? -tak for et godt blad! Claudia
  Besked - 10. aug - 2008
 • Maria
  Maria
  Kan man ikke købe Bloom's i butikkerne? Det er nemlig, som tidligere nævnt, lidt træls med det nethandel (mht. farve osv.) Og evt. hvilke butikker kan den købes i?
  Besked - 9. aug - 2008
 • Lene
  Lene
  ID - Bareminerals produkter er virkelig i særklasse og drøje i brug. De kan bla. købes i Illum på strøget.
  Besked - 6. aug - 2008
 • cecilie
  cecilie
  Hvad er det der afgør hvilke produkter I "tester" (test i anførselstegn da I jo ikke vil skrive noget negativt om nogloe produkter). Er det kun de produkter I får tilsendt på redaktionen som indgår i disse såkaldte tests? Undrer mig over hvorfor I har valgt lige disse og f.eks. ikke inkl*d*ret de mest populære på markedet.
  Besked - 5. aug - 2008
 • Mathilde
  Mathilde
  Måske er det bare ment som at at foundationen giver shimmer og at det er den som er et musthave. :) En anden virkelig lækker mineral foundation er Young Blood. Den har været på markedet længe og har måske et forspring på den måde - den er virkelig fantastisk lækker og findes i mange nuancer.
  Besked - 2. aug - 2008
Annonce
Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Eurowomans e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Eurowoman og Eurowomans partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Sidste nyt

Annonce

Følg hverdagen på @Eurowomandk
Annonce