Annonce

Se den hjertelige besked, en bekymret kommende mor til et barn med Downs syndrom får

Se den hjertelige besked, en bekymret kommende mor til et barn med Downs syndrom får

Af: Miriam Meyer, 17. marts 2014
Den 21. marts er det 'World Down Syndrome Day', og her førsøger man at gøre op med folks fordomme og i stedet vise, at børn, der fødes med Downs syndrom, godt kan leve et lykkeligt liv.

I filmen ovenfor er en kommende mor til et barn med Downs syndrom bekymret for, hvordan hun skal sikre sit barn en lykkelig tilværelse. Den bekymring maner 15 charmerende og fantastiske børn med Downs syndrom til jorden.

Smuk video med et endnu smukkere budskab - se den!
Skriv en kommentar

Slå op
 • Ulla Rasmussen
  Ulla Rasmussen
  Selvom et barn fødes som børn er flest, er det ingen garanti for, at det ikke senere i livet kan komme ud for en invaliderende ulykke. Og hvad så? Skal det så også slås ihjel?
  Besked - 19. mar - 2014
 • Katarina Fabricius Mejer
  Katarina Fabricius Mejer
  Det er synd at man i dk har gjort Downs Syndrom til en dødsdom. Istedet vil man have parcelhuse-børn. Man ved ikke hvor stærk man er før stærk er det eneste valg man har. Og som DS-mor vil jeg lige tilføje at blot en af de ting min dreng har lært mig er at leve i NU'et <3 kærligt fra Katarina
  Besked - 19. mar - 2014
 • Anna-Sofie Arendt
  Anna-Sofie Arendt
  Alle har ret til et liv - også dem med et ekstra kromosom!
  Besked - 19. mar - 2014
Annonce
Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Eurowomans e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Eurowoman og Eurowomans partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Sidste nyt

Annonce

Følg hverdagen på @Eurowomandk
Annonce