Product hero image

Sponsoreret: Guide: Bliv en haj til rabatkoder og spar penge på onlineshopping

Guide: Bliv en haj til rabatkoder og spar penge på onlineshopping

Hvis du gerne vil spare penge, når du shopper online, så er du langt fra den eneste. Danskerne er vilde med gode tilbud, rabatter og kampagner, og der er ikke noget, som sætter gang i handlen, som en ny rabatkode. Men hvor finder man de bedste, så man er sikker på at spare flest penge? Her er tre tips til, hvordan du sikrer dig en god rabat næste gang, du shopper online.

Tilmeld dig et nyhedsbrev

En af de sikreste måder at få en rabatkode med det samme er ved at tilmelde dig hjemmesidens nyhedsbrev. Det gælder for eksempel også, hvis du besøger https://www.boozt.com/dk/da, som i skrivende stund giver 15 % rabat på alt ved tilmelding. Men nyhedsbreve er ikke kun et let sted at spare, når du melder dig til. Ofte vil der også helt af sig selv lande rabatter og tilbud direkte i din indbakke fra disse onlineshops, så det er bare med at holde et vågent øje. Er du god til at interagere med hjemmesiden og de mails, du får, kan du endda være heldig at tilbuddene rettes mod dig som en del af den personaliserede marketingstrategi, der ses på mange webshops.

Følg med på SoMe

Et andet sted, hvor der ofte er rabatkoder at finde, er på webshoppenes sociale medier. Hvad end du er på Facebook, Instagram eller måske TikTokm så er det ofte de platforme, hvor der først deles rabatkoder. Ligesom med nyhedsbrevet kan det altså godt betale sig at følge med hos de steder, hvor du shopper mest. Flere og flere webshops inddrager desuden deres følgere i beslutninger om lagersalg og produktion af egne varer for at kunne bedømme, hvad der er stemning for blandt kunderne. Vil du derfor gerne have indflydelse på, hvad der kommer på udsalg osv., så er det her.

Tjek dine andre medlemskaber

Er det svært at finde en god rabatkode lige, når du står og skal bruge den? Så er det måske, fordi du leder efter rabat til en hjemmeside, som ikke gør så meget i den slags tilbud. Her kan du dog være heldig, at hjemmesiden i stedet er inddraget i en rabatordning, som du også har adgang til. Det kan være gennem dit mobilabonnement, et medlemskab til en rabatportal eller måske gennem din arbejdsplads. Der er næsten ikke grænser for, hvor du kan finde gode tilbud, hvis du bruger lidt tid på at lede. Mange af denne slags medlemskaber har nogle faste aftaler med butikker og webshops, som betyder, at du altid får den samme rabat eller cashback. Så det er bare med at gå på jagt.