Product hero image

Sponsoreret: Handywoman, her er 3 tips til at indrette dit eget værksted

Handywoman, her er 3 tips til at indrette dit eget værksted

Snedkererer du dine egne møbler? Syr du dit eget tøj? Maler? Laver decoupage, strikker eller hækler? Uanset hvad, har du og din hobby fortjent jeres eget værksted. Det er nemlig ikke kun mænd, der har brug for deres egen hule; du kan også lade op og lade dig inspirere i din “woman cave”.

 

Enhver handywoman og DIY-kvinde bør have eget værksted. Her kan du sysle, kreere og udfolde dig i total ro og på behørig afstand af omverdenen. Det kan være mere end tiltrængt i en ofte travl og stressende hverdag. Her er 3 tips til, hvordan du indretter en oase, som understøtter din hobby og sænker dit blodtryk.

Lagerreoler skaber plads til opbevaring

Det lyder måske som noget, der primært hører hjemme i industri, erhverv og på det professionelle kontor. Men lagerreoler kan faktisk være helt geniale på dit værksted. Her tilbyder de masser af plads til alt dit inventar og gør det muligt at opbevare det på en systematisk måde.

 

Hvad end det drejer sig om værktøj, sytøj eller strikketøj, er der altså god mulighed for at få sat det pænt på plads. På den måde bliver du også fri for DIY-projekter i stuen, garnnøgler i sofaen og symaskine på køkkenbordet. I stedet finder alt sin rette plads på hylderne i dine reolsystemer.

 

Lagerreoler fås i alle former og størrelser, så du kan udnytte dine kvadratmeter bedst muligt. Brede lagerreoler kan være praktiske, hvis du har skråvægge eller lavt til loftet. Høje modeller kan til gengæld give mere plads på gulvet. Tænk også over valget af materiale, så du får fat i et slidstærkt og rengøringsvenligt produkt - for eksempel i stål.

 

Lagerreoler kan erhverves til rimelige penge, hvilket selvfølgelig bare er et plus. På den måde har du jo budget til at shoppe nyt hobbyudstyr og nye materialer.

Føl dig hjemme på dit værksted

Dit værksted er naturligvis ikke komplet, før du har installeret din arbejdsstation. Det kan være alt fra skrivebord til høvlebænk eller måske en blød lænestol til strikkeprojekterne. Sørg for at hobbyarbejdet kan udføres behageligt og ergonomisk, så du kan blive ved, så længe du orker.

 

God belysning er også alfa og omega, så du klart og tydeligt kan se alt, hvad du laver. Det giver helt klart de bedste resultater, uanset om du sidder med de små hæklepinde eller slår søm i en hjemmebygget kommode.

 

Derudover er det værd at huske, at dit værksted er dit sted. Derfor skal du selvfølgelig også indrette det personligt, og så det inspirerer netop dig. Måske vil du lade kreativiteten afspejle sig i indretningen med fine farver eller måske et mønstret tapet?

 

Det kan også være, at det er kunstværker af dine yndlingskunstnere (det være sig berømtheder såvel som venner og familiemedlemmer - eller måske endda dig selv), der skal op på væggen? Eller måske nogle motiverende citater? Verden ligger åben for, hvordan din helt personlige DIY woman cave skal indrettes!