Product hero image

Sponsoreret: Lækre regnjakker til aktive kvinder

Lækre regnjakker til aktive kvinder

Vil du gerne gøre din hverdag lidt mere aktiv? Det er et mål for mange, men hvordan skal man lige finde ud af, hvordan det egentlig skal foregå? For nogle er det helt naturligt at løbe en tur efter arbejde eller besøge fitnesscenteret, men det er ikke alle, der bliver motiverede af det. En gåtur er en god start, hvis du får nogle kilometer i benene hver dag, men vil du gerne have pulsen op, skal der måske mere til.

Hvis det er tilfældet, kan du jo overveje, om du skal til at bruge din cykel lidt mere. Selvom du måske har godt 10 kilometer til arbejde, er det ingen hindring for, at man sagtens kan cykle. Den største udfordring er måske det danske vejr, der til tider kan være en anelse på tværs. Det kan heldigvis løses med en god regnjakke. Se et stort udvalg her: Regnjakker dame.

Gør cykelturen til motion

Måske du tænker, at cykelturen ikke rigtigt tæller som den daglige motion. Som med det meste andet, kommer det naturligvis an på, hvilket omfang, det sker i. Hvis du gerne vil gøre din cykeltur til og fra arbejde til en motionsform, kan du med fordel finde dig en cykel, der virkelig gør, at du kan få fart i benene og lægge nogle kilometer bag dig lynhurtigt.

Det kan være en god idé at finde ud af, om du eventuelt har mulighed for at gå i bad på din arbejdsplads – hvis du bruger det som træning, bliver man hurtig varm og måske også svedig, og så er det rart at kunne tage en skyller, før man skal i gang med dagens opgaver. Hvis det er regnvejr, og du har cyklet, er det vigtigt, at du har en regnjakke, der er åndbar, så du stadig ikke føler, at du er ved at overophede – selvom tøjet holder regnvandet ude. Du kan læse meget mere om mulighederne lige her: https://agu.com/dk/.

Kør sikkert i trafikken

Uanset om du har sikker cykelvej til og fra arbejde, eller om du befinder dig ude på trafikerede veje, er det vigtigt, at du er synlig. I specielt de mørke måneder kan det hurtigt blive farligt, hvis man kun har sine små lygter på – sørg for at få cykellygter, der virkelig kan lyse op.

Noget andet er, at din cykeljakke også bør være i en farve, der kan ses – du kan med fordel vælge en refleksjakke, der lyser op, hvis lygter eller lamper lige rammer jakken. Måske du hurtigt kommer til at tænke på neongrønne refleksveste, når du tænker på sådan en jakke – det er ikke tilfældet. I stedet kunne det være en jakke i sølvgrå farve, der er ren refleks og giver dig sikkerhed og tryghed.

Det er vigtigt, at din regnjakke har en god pasform. Det er en, du skal bruge, mens du er aktiv, så det nytter ikke noget, at den ikke sidder godt. Se på de forskellige muligheder og vurder, hvad der vil passe bedst til netop dig.