Product hero image

Sponsoreret: Sådan skaber du mere plads, når der skal ombygges i hjemmet

Sådan skaber du mere plads, når der skal ombygges i hjemmet

Hvis du leder efter mere plads i forbindelse med en opbygning, så er der flere måder at skabe det på. En af de populære løsninger er midlertidigt at leje en container, der kan opbevare ens indbo på en nem og sikker måde – på ens egen adresse. Man kan også overveje at rydde ud i sit indbo og skabe mere plads på den måde.

 

I dag er vi glade for at bygge om som aldrig før. Hjemmet har en større betydning for danskerne end nogensinde, og vi bruger mere og mere tid her. Men når vi bygger om, så betyder det ofte, at vi får brug for at opbevare vores ting i en periode. Det kan være nemmere eller sværere alt efter størrelsen på ens bolig. En nem løsning at komme omkring det på er at leje en container. Lej en container, hvis du vil opbevare dine ting på en nem og sikker måde, mens du bygger om. I dag kan man endda få containere, hvor man selv kan vælge neutrale farver og uden logo, så de passer fint til ens hjem i perioden.

Opbevar din ting sikkert og tørt

Fordelene ved container leje er, at man nemt kan få ekstra opbevaringsplads ved sit hjem. Man behøver altså ikke forholde sig til at skulle flytte sine ting. Du får nemlig en container til indbo leveret til din dør og hentet igen, når du ikke længere skal bruge den. Hvis du vælger et sted uden bindingsperiode, så kan du nemt opsige din containerleje, når du ikke længere har brug for ekstra plads. I en standard 20-fods container kan du faktisk opbevare indbo fra et hjem på 120-140 m2. Du kan selvfølgelig også vælge en mindre model, hvis det kun er nogle af dine ting, som du skal opbevare.

 

Du kan finde en isoleret container, der sørger for, at dine ting er opbevaret i de rigtige temperaturforhold, der sikrer, at de ikke tager skade, selvom du opbevarer dem over vinteren. Isolerede containere beskytter mod vind og vejr og kommer typisk med en forsikringslås. Det er altså ikke svært at forstå, hvorfor container udlejning er populært. For ikke at belaste ombygningsbudgettet, så kan du finde en billig container, der samtidig er af høj kvalitet og bliver leveret til din dør.

Giv væk og gør plads til det nye

Den minimalistiske livsstil er blevet meget populær i de senere år. Vi er i høj grad blevet mere opmærksomme på mængden af ting i vores hjem. Derfor kan en anden løsning være at se på, om du kan rydde ud i dine ting i forbindelse med en opbygning. Det kræver selvfølgelig, at du har en masse ting, som du ikke kommer til at skulle bruge i dit nye hjem. Man kan se det som en fin mulighed for at få ryddet ud i sagerne og gøre plads til nogle nye ting efter ombygning – eller blot have færre ting. Man kan også overveje en mellemløsning, hvor man rydder ud i tingene, og derefter opbevarer resten i en lejet container.